Activitats

Les entranyes de València: Acompanyats per un dels nostres docents, els alumnes podran gaudir d’una visita guiada per les Torres de Quart i de Serrans, la plaça de la Mare de Déu i el conjunt catedralici, la Llotja de la Seda, el Palau del Marqués de Dos Aigües, el Mercat Central i el de Colon, l’estació del Nort i l’ajuntament. Al llarg del recorregut se’ls explicarà les característiques de l’espai visitat i es tindrà temps i l’oportunitat de fer algunes compres si així ho desitgen.

Més enllà de València: Els caps de setmana gaudirem junts d’uns espectaculars viatges organitzats a localitats pròximes a València (Xàbia, Xàtiva, Morella, l’Albufera, etc.) en què viurem la idiosincràsia valenciana en primera persona.

Museus imprescindibles: Visitarem una selecta elecció dels museus imprescindibles per a conéixer la nostra cultura, d’una forma acollidora i entretinguda. Entre els museus que coneixerem tenim el Pio V, el MUVIM, l’IVAM, el Museu de les Arts i les Ciències Príncep Felipe i el Museu Faller.

A la recerca del tresor: una divertida gymkana per a grups que farà les delícies de xiquets i no tan xiquets, una activitat a l’aire lliure que ens permetrà descobrir alguns dels secrets del parc dels Vivers o de l’antic llit del Túria.

Les nostres festes: Depenent de l’època de l’any, us farem gaudir de les diferents cares que ens ofereix la calidoscòpica València. Al llarg de l’any assistirem a sopars i festes nocturnes, i a més…

  • Al gener: Assistirem a la cavalcada dels Reis Mags i menjarem junts el dolç per excel·lència d’aquestes dates: el tortell de Reis.
  • Al febrer: Visitarem el Carnestoltes de Russafa i aprofitarem per conéixer aquest barri i per gaudir del seu moment més divertit!
  • Al març: durant les Falles us acompanyarem amb una visita guiada perquè aprofundiu sobre aquesta festa valenciana i participarem dels esdeveniments més emblemàtics d’aquestes dates (mascletades, la cremada, etc.).
  • A l’abril: coneixerem de primera persona què és la Setmana Santa i ens ho passarem molt bé tastant els dolços que l’envolten (la mona i els ous de Pasqua).
  • A  l’estiu: visitarem les diferents platges i gaudirem junts de totes les festes que es vagen presentant al llarg de la vostra estada (Sant Joan, concerts, etc.). Així mateix, tindrem en compte les festes més característiques de les localitats pròximes a València (Tomatina, Sant Fermí, etc.) per a oferir-vos un viatge inoblidable.

A mars: Durant els mesos de bon temps oferim activitats aquàtiques a les platges com passeig en catamarà, snorkel, kayak, etc.

Esport: En la nostra acadèmia estem compromesos amb el foment de l’esport, ja que creem que és un mecanisme per socialitzar-se que crea una forma diferent d’aprendre l’idioma, i manté, a més, el cos en bona forma física. Per això, oferim la pràctica de futbol, voleibol de platja, hoquei en línia, patinatge, etc.

Més cultura: Amb el nostre equip docent t’assegurem un aprenentatge continuat a través de l’assistència a tots els esdeveniments culturals rellevants que tinguen lloc a València. Si t’agrada el teatre, la poesia, la crítica cinematogràfica i la música, nosaltres t’acostem a viure experiències culturals irrepetibles.