Preparación de exámenes JQCV

A l’acadèmia La Pagoda som conscients de la importància que té hui en dia la certificació del valencià en molts àmbits laborals. Per això, comptem amb un professorat qualificat i amb molta experiència, amb molts recursos que t’ajudaran durant tot el camí fins a assolir el nivell desitjat. D’esta manera et proposem una sèrie de cursos especialitzats en la preparació d’exàmens de la JQCV basats en els continguts i els models d’exàmens perquè t’hi pugues familiaritzar.

Solicita información sobre este curso

La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) és un organisme propi de la Generalitat Valenciana que té com a funció la realització de proves per tal d’acreditar el nivell d’aquesta llengua.

Els certificats expedits es classifiquen en:

  • Els certificats de coneixements generals, que segueixen els marcs lingüístics europeus, són: A2 (coneixements orals), B1 (grau elemental), C1 (grau mitjà) i C2 (grau superior).
  • Els certificats de coneixements específics es refereixen al llenguatge utilizat en algun àmbit concret de la societat (administració, editorials i mitjans de comunicació).

Actualment es convoquen una vegada a l’any amb la possibilitat de presentar-se dues vegades, al juny i al novembre.

A què esperes? Vine i aprova amb nosaltres!

Modalidad presencial

Resuelve tus dudas en persona

Atención individualizada

estudio personalizado de nivel

Idiomas a la carta

Nos adaptamos totalmente

Resultados desde el día 1

prueba sin compromiso

Cursos dinámicos y ágiles

Enfoque comunicativo

Lapiz La Pagoda

Solicita información sobre este curso

Curso Español General

Desde Academia La Pagoda os proponemos una variada oferta de cursos de español pensando en la dificultad de horarios de nuestros alumnos. Con nuestros cursos puedes elegir el número de horas a la semana que quieres estudiar. Además, te ofrecemos la opción de elegir libremente los días de clase, en horario de mañana y tarde. De esta manera, puedes adaptar las clases...