Preparación de exámenes JQCV

Preparación de exámenes JQCV

A l’acadèmia La Pagoda som conscients de la importància que té hui en dia la certificació del valencià en molts àmbits laborals. Per això, comptem amb un professorat qualificat i amb molta experiència, amb molts recursos que t’ajudaran durant tot el camí fins a assolir el nivell desitjat. D’esta manera et proposem una sèrie de cursos especialitzats en la preparació d’exàmens de la JQCV basats en els continguts i els models d’exàmens perquè t’hi pugues familiaritzar.

Solicita información sobre este curso

  La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) és un organisme propi de la Generalitat Valenciana que té com a funció la realització de proves per tal d’acreditar el nivell d’aquesta llengua.

  Els certificats expedits es classifiquen en:

  • Els certificats de coneixements generals, que segueixen els marcs lingüístics europeus, són: A2 (coneixements orals), B1 (grau elemental), C1 (grau mitjà) i C2 (grau superior).
  • Els certificats de coneixements específics es refereixen al llenguatge utilizat en algun àmbit concret de la societat (administració, editorials i mitjans de comunicació).

  Actualment es convoquen una vegada a l’any amb la possibilitat de presentar-se dues vegades, al juny i al novembre.

  A què esperes? Vine i aprova amb nosaltres!

  Modalidad presencial

  Resuelve tus dudas en persona

  Atención individualizada

  estudio personalizado de nivel

  Idiomas a la carta

  Nos adaptamos totalmente

  Resultados desde el día 1

  prueba sin compromiso

  Cursos dinámicos y ágiles

  Enfoque comunicativo

  Lapiz La Pagoda

  Solicita información sobre este curso

   Curso de Español General

   Desde Academia La Pagoda os proponemos una variada oferta de cursos de español pensando en la dificultad de horarios de nuestros alumnos. Con nuestros cursos puedes elegir el número de horas a la semana que quieres estudiar. Además, te ofrecemos la opción de elegir libremente los días de clase, en horario de mañana y tarde. De esta manera, puedes adaptar las clases...