Contacte i ubicació

Tots els camins porten a la Pagoda. Per a accedir a la nostra acadèmia hi ha múltiples opcions depenent de quin siga el teu punt de partida:

Si véns amb metro:

Pots parar a Facultats (línia 3 i 9) o a Alameda (línia 3 i 5):

Les línies d’autobús que t’acostaran a nosaltres són:

Línies EMT: Línia 32, Línia 9, Línia 29, Línia 81, Línia 79. Línia 1, línia 6, línia 8, línia 11, línia 16, línia 26, línia 28, línia 31, línia 70, línia 95.


Les nostres instal·lacions

Acadèmia La Pagoda se situa a únicament 10 minuts caminant des de la plaça de la Verge, i a pocs passos de la Universitat de València, molt prop del centre de la ciutat. L’escola es troba repartida en les dues primeres plantes d’un edifici en el carrer de Misser Mascó, 2. En la primera planta trobareu la recepció, on us oferiran tota la informació que preciseu, tant de l’escola i els seus cursos, com d’aspectes relacionats amb l’allotjament i la ciutat. En la segona planta es troben 6 aules destinades a l’ensenyament de llengües, una sala d’aprenentatge amb internet i accés a material didàctic, una biblioteca, la sala de professors i el despatx de la direcció. En els corredors existeixen espais condicionats per al descans entre les classes dels nostres estudiants.

SERVEIS

El nostre centre disposa de:

-Aire condicionat i calefacció en totes les aules.

-Llum natural.

-Bany per a discapacitats.

-Servei de préstec.

-Àrea de descans.

-Màquina d’aperitius.

-Ordinadors a la disposició de l’alumnat.

-Accés a Internet.

 

UBICACIÓ