DIRECCIÓ

Jesús Ribera Boigues (Gerent)

És llicenciat en Economia per la Universitat de València. És el màxim responsable del centre i qui us ajudarà amb qualsevol problema o dubte que us puga sorgir durant la vostra estada. És una persona molt jovial i extravertida, per això no dubteu a dirigir-vos a ell en qualsevol moment. El trobareu fàcilment, tant pel matí com per la vesprada, al centre, al despatx d’administració a la primera planta.

A més us acompanyarà en la majoria de les excursions i tallers que realitza Acadèmia La Pagoda. Jesús és un apassionat del futbol, especialment del València C.F. Voleu visitar el camp del Mestalla i veure algun partit? Llavors no us preocupeu perquè Jesús us farà de guia expert. Però no solament del futbol viu Jesús, també practica altres esports com el bàsquet, tennis i waterpolo.

A Jesús li encanta València, en els moments lliures, i també durant els caps de setmana, sol gaudir passejant pel centre de la ciutat, o d’un bany a la platja de la Malva-rosa, o d’una bona paella els diumenges.


Esther Jávega Girón (Cap d’Administració)

És llicenciada en Economia per la Universitat de València. Esther és l’encarregada d’administrar i gestionar les vostres matrícules, inscripcions, rebuts i certificats. Així que haureu de consultar amb ella tots els tràmits que necessiteu realitzar. Us atendrà sempre amb un somriure a la recepció d’Acadèmia La Pagoda. També Esther, amb Jesús, s’encarrega de la gestió de l’allotjament al col·legi major Ausiàs March, amb qui col·labora el centre.

En el temps lliure, Esther és una enamorada de la rebosteria. Li encanta preparar tot tipus de dolços així que no dubteu a provar-los si teniu l’oportunitat! Quina forma millor d’estudiar que amb un dolç? A més, us ensenyarà alguns trucs i us donarà informació sobre la gastronomia local, per exemple, on menjar i què provar a València.

El lloc preferit d’Esther? Una de les excursions preferides d’Esther és anar al mercat de Colón, on encontrareu una gran varietat de productes en un dels millors entorns de la ciutat. Però també li encanta eixir pels locals de moda de Russafa, on el disseny i les últimes tendències estan presents en els restaurants de la zona.


DEPARTAMENT DE ESPANYOL

Rubén Medina i Santos (Coordinador Acadèmic)

És llicenciat en Filologia Clàssica per la Universitat de València, amb estudis de postgrau en Llengües, Literatures i Història d’Europa (AUTH), i màster en Ciències del Llenguatge i Lingüística Hispànica (UNED). És examinador acreditat (nivells A1, A2, B1, B2, C1, C2) per l’Instituto Cervantes per als exàmens DELE, amb qui col·labora activament cada any. Ha treballat com a professor d’E/LE els últims anys a Espanya, Grècia i Itàlia. Li encanta la lectura, l’art, el cine i viatjar; a més d’aprendre llengües. Parla espanyol, català, grec modern, anglés, francés, àrab i hebreu. Estarà encantat que li ensenyeu algunes paraules en la vostra llengua!

En la actualitat compagina la investigació en l’àrea del llenguatge, com a doctorand a la Universidad de Salamanca, amb la docència de l’espanyol. És l’encarregat de les classes de preparació per als exàmens DELE i de les classes d’espanyol de nivell superior.

El seu lloc preferit de València? A Rubén li encanta visitar museus i zones a l’aire lliure, així que segur que us el trobareu en alguna exposició o passejant pel llit de l’antic riu Túria.

Us rebrà a la sala de professors si teniu dubtes amb les classes, els continguts o qualsevol cosa relacionada amb l’espanyol o les activitats que realitza l’acadèmia.


ALTRES PROFESSORS

Raúl Gisbert Cantó (English Teacher)

És llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de València (2012). Té el Màster en Professor en Educació Secundària i el Màster en Traducció Creativa i Humanística. Actualment està inscrit al programa de Doctorat en Llengües, Literatures, Cultures i les seues Aplicacions. Durant els últims anys ha sigut col·laborador a la revista de cine L’Atalante. Revista de estudis cinematogràfics i a la Facultat de Medicina com a professor d’anglés conversacional per a docents i traductor de textos mèdics.

Ha participat en congressos de caràcter internacional como el Congreso Internacional de la Asociación Española de Lingüística Aplicada (AESLA) celebrat a Alacant i el Congreso Entretextos, referent a la Traducción especializada: investigación y profesión a València. A més, forma part del grup d’investigació CiTrans (Comunicació intercultural i Traducció), adscrit a la Universitat de València.

Entre les aficiones trobem la lectura, el cine i viatjar, així com l’anàlisi dels aspectes culturals que emanen de l’estudi de les llengües com, per exemple, la cultura asiàtica o americana.


Antonio García de los Ríos Cerveró (Responsable Àrea de Ciències)

És enginyer agrònom titulat per la Universitat Politècnica de València, amb un màster de Tècnic superior de Prevenció de riscos laborals, Qualitat i Medi ambient. Després de treballar en diversos sectors a l’educació ha descobert la vertadera vocació en veure que gaudeix amb l’ensenyament i el tracte amb els alumnes.

Li agrada tot allò relacionat amb les plantes i els horts. Sense perdre de vista les 3R ecològiques (reduir, reutilitzar i reciclar), es preocupa pel medi ambient i tracta d’aportar el granet de sorra per conservar la naturalesa.

A més de la consciència ambiental, es diverteix amb bona companyia, visitant llocs nous i recreant-se amb esdeveniments d’oci com el cine i concerts.

Com a bon valencià, li agrada menjar paella els diumenges i a l’estiu mai no falta una bona orxata.